blog-image

Nia Energiaa Liikkeessä

Nia on tanssillinen liikemuoto, joka saa vaikutteita muun muassa tai chistä, taekwondosta, joogasta ja eri tanssilajeista. Tuloksena on ainutlaatuinen fuusiolaji, jossa tärkeintä on oman kehon aistiminen ja kuuntelu. Tärkeintä on, että sinusta tuntuu paremmalta omassa kehossasi tunnin jälkeen kuin ennen sitä. Omasta kehosta huolehtiminen ja sen rakastaminen on elintärkeää tässä ajassa. Kun elän ja aistin omassa kehossani, olen paremmin maadoittunut tänne maapallolle. Näin olen enemmän hereillä olemaan läsnä myös toisille. Kun rakastan omaa kehoani, säteilen rakkautta myös itsestäni ulospäin koko maailmalle.

Sinun ei tarvitse osata tanssia tullaksesi tunnille. Riittää että sinulla on fyysinen keho ja haluat aistia sitä paremmin. Tanssimme avojaloin saadaksemme parhaan ja luonnollisen tuntuman maahan. Ohjaan Nian 52 liikettä musiikkiin. Annan siis liikkeelle rakenteen jota voit käyttää jos haluat. Voit myös liikkua vapaasti oman kehosi tavalla, tai voit vaikka välillä vain pötkötellä lattialla antaen kehosi ottaa musiikin värähtelyjä vastaan.

Kevään 2020 tunnit:

Niaa Chillaamolla torstaisin 12.3.-9.4. 17.30-18.30 ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ!

Nia tanssin 5 kerran kurssi Chillaamossa klo 17.30-18.30.

Kurssille otetaan rajallinen määrä osallistujia. Hinta 60e. Ohjaajana Nia BrownBelt-opettaja Kristiina Paksuniemi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot info(a)mirnia.fi

Tule sellaisena kuin olet <3

Mitä kuuluu keho? Tiistaisin 12.30-14 Valveella tanssisali3

Tämän yksi ja puolituntisen annamme huomiomme ja puheenvuoron kehollemme. Aistimme, kuuntelemme ja vain koemme oman kehon tuntemuksia, annamme sille kerrankin estradin. Mitä kuuluu keho? Millaista liikettä kehosi nyt kaipaa.. haemme kaikessa hoitavaa liikettä, hyvän olon aistimusten kautta. Mikä tuntuu hyvältä sinun kehossa juuri nyt? Kaikki on sallittua, luota kehoosi ja anna sen viedä liikettä. Usein kehon liikuttelu nostaa myös erilaisia tunteita ja ajatuksia pintaan, anna niidenkin liikkua vapaasti, takertumatta mihinkään.

Alussa tai lopussa voi olla lyhyt jakamispiiri ja tai lyhyt meditaatio. Tunnit ovat kaikille avoimia. Sinun ei tarvitse ”osata tanssia” eikä yhtään mitään, jos sinulla on fyysinen keho olet tervetullut joukkoon fiilistelemään omaa elävää kehoasi!

Joka tiistai toukokuun loppuun asti klo 12.30-14 Valveen tanssisali 3 (Hallituskatu 7), maksu 5-15 € oman tilanteen mukaan. Näille tunneille ei tarvitse ilmoittautua.