blog-image

Seremoniat

Kehonkiitos-seremonioissa käytän myös rumpuani ja ääntäni välittämään hoitavaa värähtelyä kehoihimme.

Kehonkiitos-piiri 15.3.2020 klo 13-15 Rakkauden Tila, Isokatu 19B16

Onko sinusta pinnallista kiittää kehoasi tai huomioida ja rakastaa sitä tietoisesti? Tässä ajassa koen tärkeäksi, että jokaisen meistä sielu laskeutuu kehoon ja alamme tehdä päätöksiä ja elää elämäämme sielu- ja keholähtöisesti. Se on mahdollista! Usein olemme oppineet lapsesta lähtien elämään enemmän päässämme ja ajatuksissamme kuin fyysisessä kehossamme kokien sen antamia aistimuksia. Kehossa voi olla kipuja joita haluat välttää kokemasta. Keholla on niin paljon tarpeita joita et jaksaisi jatkuvasti kuunnella saatikka noudattaa. Kuitenkin me olemme fyysisiä ihmisolentoja. Meidän on tarkoitus elää ja kokea tämä elämä täällä fyysisenä ja oppia nauttimaan fyysisessä kehossa elämisestä. Meidän keho voi ja haluaa antaa meille hyvin paljon iloa ja nautintoa. Elämä fyysisessä kehossa voi olla taivas maan päällä. Pikkuhiljaa voimme alkaa kuoria kehomme ympärillä olevia harmaita tunnekerroksia ja päästä yhä syvemmälle kehoomme aistimaan puhdasta iloa. Kun olen omassa kehossani kokien elämäniloa, voin olla myös syvemmin yhteydessä toisiin täällä maan päällä. Voin huolehtia itsestäni ja toisista sekä ottaa vastuuta myös meidän yhteisestä kodista äiti Maasta. Yhteys omaan kehooni, yhteys toisiin, yhteys Maahan. Kiitollisuus kaikesta, kiitollisuus elämästä. 
Näitä teemoja tutkailemme ja käsittelemme kehonkiitos-piirissä. Halutessasi voit myös jakaa tuntemuksiasi ja kokemuksiasi piirissä, sinun kokemukset ja oivallukset voi auttaa myös muita.

Teen ensin äänimatkarummutuksen jonka voit ottaa vastaan pötkötellen, aistien värähtelyjä ja tunteita mitä sinussa ehkä nousee. Sen jälkeen teemme kehoillamme pehmeää liikettä, herättelemme kehoamme ja ravistelemme sieltä pois vanhoja energioita joiden on aika poistua. Tilalle tuomme kiitollisuutta. Jokainen solusi saa tanssia kiitollisuuden värähtelyissä. Kiitollisuus on tutkitusti korkeavärähteisin tunne ja voit kuvitella miten koko kehosi ja kaikki solusi heijastavat kiitollisuutta. Kehosi voi paremmin ja kokee enemmän elämäniloa. Sinä koet enemmän elämäniloa. 
Kiitos kaunis keho! ♥

Oviraha 20euroa. Varaathan paikkasi etukäteen, messengerissä Mirnia tai kristiina.paksuniemi@gmail.com

Rakkauden tilalla on muutamia joogamattoja pötköttelyyn mutta voit myös tuoda omasi. Tervetuloa sellaisena kuin olet ♥